Auto met motorschade online verkopen

 Wil je jouw auto verkopen met kapotte motor? De reparatie van een auto met motorschade blijkt vaak behoorlijk in de papieren te lopen. Het repareren van motorschade brengt hoge kosten met zich mee en soms is het noodzakelijk om de volledige motor te vervangen. Als er nog geen onderzoek gedaan is naar schade aan de motor, wordt dit soort schade soms te hoog ingeschaald. Dit om risico’s bij het repareren te vermijden! Zo weet een inkopende partij zeker dat er iets verdiend wordt.

Eerlijke taxatie van motorschade bij specialist

 Wil je zeker weten dat jouw auto met motorschade op waarde geschat wordt? Dan kun je het best naar een specialist gaan. Zij kunnen beter zien wat het repareren van jouw motor kost en vaak een eerlijk bedrag voor jouw wagen bieden. Dit heeft te maken met het specialisme van dit soort partijen en de manier waarop er naar schadeherstel gekeken wordt. Daarnaast hebben zij het gereedschap en de middelen in huis om een motor volledig te reviseren of eventueel andere reparaties uit te voeren. Veel inkopende partijen zijn genoodzaakt om dit soort werkzaamheden uit te besteden en kunnen daardoor geen maximale beloning voor jouw wagen betalen.

Motorschade laten repareren of direct verkopen

 Wil je jouw wagen direct verkopen of laten repareren? Meestal blijkt het aantrekkelijker om een wagen direct te verkopen. Op deze manier weet je zeker dat er een vaste vergoeding betaald wordt en loop je geen risico’s tijdens de reparatie. Daarnaast brengen reparaties vaak hogere kosten met zich mee. Inkopende partijen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren reparaties en kunnen daardoor een scherper bod plaatsen.

Auto met motorschade verkopen bij Inkoopautos.com

 Inkoopautos.com is gespecialiseerd in het inkopen van auto’s met motorschade. Bijzonder aan de werkwijze van Inkoopautos.com is het prettige inkoopproces en de hoge prijs waarvoor je wagens met schade kunt verkopen. Het verkopen van wagens met schade verloopt via de volgende stappen:

  • Om de waarde van jouw auto te bepalen is het belangrijk dat alle relevante gegevens worden aangeleverd. Via Inkoopautos.com kun je hier een inkoopformulier voor invullen of eventueel kun je per e-mail en telefonisch contact opnemen. Nadat wij alle relevante informatie hebben ontvangen is het mogelijk om aan de slag te gaan met een taxatie.
  • Het taxeren van jouw wagen gebeurt op basis van historische gegevens en uiteraard worden ook de reparatiekosten van motorschade in deze berekening meegenomen. Omdat Inkoopautos.com gespecialsieerd is in het reperaren van motorschade zal er een lager bedrag van de daadwerkelijke waarde van jouw auto worden afgetrokken.