Goedkoop private leasen

Nederlanders rijden graag in auto’s. Immers stelt een auto ons in staat om binnen een uur of 2 – 3 naar de andere kant van het land te reizen. Bovendien biedt het je een enorm gevoel van vrijheid, je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Inmiddels beginnen jongeren op steeds jongere leeftijd met rijlessen nemen, want ook zij willen van deze vrijheid profiteren. Het zorgt ervoor dat auto’s mateloos populair blijven. Echter is een eigen auto een flinke investering die niet voor iedereen betaalbaar is. In dat geval zijn er gelukkig andere oplossingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van private lease aanbieding? Aan de hand van deze aanbiedingen kun je goedkoop private leasen.

Hoe werkt leasen?

Je bent misschien wel bekend met het concept van een goedkope private lease auto die je krijgt van de zaak. Echter is het niet alleen op zakelijk gebied dat je kunt leasen; aan de hand van een private lease kun je een auto huren voor een vast bedrag per maand. De volgende zaken zitten in dit maandbedrag inbegrepen:

  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Hulp bij pech, diverse reparaties en onderhoud
  • Diverse kosten, bijvoorbeeld afschrijvingskosten

Dat scheelt een slok op een borrel, nietwaar? Om deze reden is goedkoop private leasen ideaal voor velen. Daarnaast kun je zelf bepalen voor hoe lang je gebruik maakt van jouw private lease. Van enkele weken tot meerdere jaren, het is allemaal mogelijk. Daarnaast kun je kiezen uit diverse merken. Waar wacht je nog op? Goedkoop private leasen is de ideale optie.

Wil je goedkoop zakelijk leasen? Ook dat is mogelijk. In navolging van Private Lease zijn er nu ook voor de zakelijke leaser vaker aanbiedingen te vinden. Zo lease je tegenwoordig al een zakelijke volkwagen polo vanaf €300 per maand bij een aantal verschillende bedrijven. Profiteer direct van korting!